המצרכים:
2 חבילות סלק עלים ירוקים ( רק החלק הירוק) מנוקים, שטופים, קצוצים וסחוטים
1 בצל בינוני קצוץ
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כפית פלפל אנגלי טחון
3 ביצים טרופות
אופן ההכנה:
לערבב את כל הרכיבים יחד מלבד הביצים. את הביצים לטרוף ולהוסיף בנפרד לתערובת ולערבב הכל יחד.
ניתן לאפות בתנור או לטגן.
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות , משמנים תבנית אפיה עגולה בקוטר של 24.
מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ- 30-40 דקות
2. אפשרות שנייה – לשמן מחבת טפלון עגולה בגודל בינוני , להעביר את התערובת למחבת ולטגן על אש בינונית כ- 10 דקות להפוך ולטגן כ- 10 דקות נוספות.
יום ראשון, 23 במאי 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה