מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום ראשון, 23 במאי 2010

פשטידת סלק עלים ירוקים

המצרכים:
2 חבילות סלק עלים ירוקים ( רק החלק הירוק) מנוקים, שטופים, קצוצים וסחוטים
1 בצל בינוני קצוץ
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כפית פלפל אנגלי טחון
3 ביצים טרופות

אופן ההכנה:
לערבב את כל הרכיבים יחד מלבד הביצים. את הביצים לטרוף ולהוסיף בנפרד לתערובת ולערבב הכל יחד.

ניתן לאפות בתנור או לטגן.
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות , משמנים תבנית אפיה עגולה בקוטר של 24.
מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ- 30-40 דקות
2. אפשרות שנייה – לשמן מחבת טפלון עגולה בגודל בינוני , להעביר את התערובת למחבת ולטגן על אש בינונית כ- 10 דקות להפוך ולטגן כ- 10 דקות נוספות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה